En stenbutik i Uddevalla

AL-Service & Försäljnings Aktiebolag

En stenbutik i Uddevalla

Här hos oss på AL-Service & Försäljnings Aktiebolag är alla välkomna som är intresserade av att köpa sten i vår unika och välsorterade stenbutik här i Uddevalla. Du väljer själv huruvida du själv vill sköta transporten eller om du vill att vi skall hjälpa dig med detta. Om du har bråttom, så är det bästa alternativet att komma hit med egen släpkärra, annars rekommenderar vi att du låter oss sköta detta, då vi både har kunskapen och erfarenheten av liknande transporter.

Från idé till genomförande

Det som är bra med vårt företag är att du som kund kan få hjälp redan i idéstadiet. Du kan på så vis få hjälp och råd kring vad för slags stenläggning som du vill skaffa dig. När du sedermera har bestämt dig, så kan du köpa stenarna till din stenläggning här i vår stenbutik i Uddevalla. Vårt mål är att du skall kunna köpa en produkt som du verkligen är nöjd med.

Ett litet företag

Vårt företag, AL-Service & Försäljnings Aktiebolag, är relativt litet. Detta är emellertid bara positivt, då vi då kan ge dig mera personliga råd. Du kan få prata med samma person som förra gången som du var här. Vårt gäng är ett gäng som är väldigt sammansvetsat och de som ingår i det trivs verkligen här. Totalt är vi cirka sex (6) till åtta (8) personer som jobbar här. Du är varmt välkommen att komma till oss.